Dimarts passat (25/5/21) vam anar a interpretar la cantània “Virtual” a l’Auditori de Barcelona. Després de tant de temps preparant-la va resultar molt emocionant poder gaudir la representació. Quan vam començar a treballar la cantata “Virtual” no teníem ni idea del que havia de passar al llarg dels següents mesos del curs 2019-20. Tot es va aturar.

Però el començament del curs 2020-21 amb la nova normalitat junt amb la proposta de l’Auditori va permetre als alumnes de 5è, que aquest nou curs ja feien 6è, continuar treballant el repertori i el text de la cantata amb molta il·lusió i l’esperança de poder representar-la algun dia. I tot va començar a funcionar: formacions virtuals i vídeos explicatius de gran qualitat pedagògica i humana, dates de concerts, entrades (a la meitat d’aforament), intensíssim treball a les aules (…) Així que el nostre esforç i il·lusió units a la perseverància i el compromís de la gent tan genial que porta aquest gran i prestigiós projecte de l’Auditori ha fet que la Cantània finalment hagi pogut esdevenir realitat.

Ara estem molt contents d’haver viscut aquesta magnífica experiència i per això la volem plasmar en un dibuix que ens evoqui algun aspecte, emoció, cançó, sentiment, record… un sentiment que sobreviurà en els nostres cors durant tota la nostra vida.