CONTINUEM AMB CANTÀNIA

Aquest curs 2020-21 participem a la cantània amb l’alumnat de 6è. Vàrem començar a treballar-la el curs passat 2019-20 quan l’alumnat feia 5è de Primària, i després de treballar-la durant mig curs, per culpa de la pandèmia no la vam poder interpretar.

Gràcies a l’Auditori hem pogut reprendre la cantata “Virtual” i hem continuant treballant-la per representar-la, en aquesta ocasió, el dia 25 de Maig a les 20h.

VIRTUAL

Música i text
Òscar Peñarroya

Lletres i text
Cèsar Aparício

Direcció musical
Elisenda Carrasco, Oriol Castanyer, Montserrat Meneses

Direcció escènica
Adrià Aubert, Marta Gil, Cristina Martí

Coordinació musical
Pep Prats

SINOPSI

En Marcel està trist. Fa poc que s’han separat sa mare i son pare, i últimament no té gaire ganes de fer vida social. Alguns companys de l’escola li fan bromes que no li agraden i, tot i que la Gina el convida a la seva festa d’aniversari, ell s’estima més quedar-se a casa. El pare s’ha comprat un ordinador molt potent i la mare li ha regalat un telèfon mòbil. En Marcel està encantat de passar-se hores amb els seus nous dispositius digitals.

Un dia de tempesta serà el punt de partida d’una aventura extraordinària. Conèixer la Sara i el seu univers virtual li obrirà portes que mai havia somiat. Explorar, jugar i aprendre seran els camins que els portaran a tots dos a descobrir mons nous i a fer un clic interior que els canviarà per sempre.