#joemquedoacasa

Hola a tothom! Espero que aquests dies de #confinament estiguin anant prou bé i, tot i les circumstàncies, tingueu molts moments de gaudir en família. Trobo molt a faltar les classes de música però molt més us trobo a faltar a vosaltres i com no, els bons moments que passem a la classe cantant, escoltant audicions, tocant instruments… Ja sabeu que per mi la música és molt important i així us ho vull fer saber cada dia a la classe.

Bé, doncs per ajudar-vos a gaudir d’aquest temps que hem d’estar a casa i de pas aprendre algunes coses més sobre música aniré posant en aquest bloc propostes senzilles i que podeu treballar sols a casa, si voleu en família, explicant a mode de contes, de jocs, etc. que ens ajudaran a estar una mica “connectats” musicalment en aquest #confinament tant necessari.

Proposaré audicions, treball de les qualitats del so, del llenguatge musical, cançons, moviment i dansa… Us intentaré explicar de manera entenedora (a partir de com ho faig jo a l’aula) els continguts i com heu de treballar a casa i us proposaré de manera senzilla els passos a seguir.

Les activitats aniran redactades en els articles i aquests aniran etiquetats segons siguin més adequats per educació infantil (Música Infantil #Totanirabe) o educació primària (Música Primària #Totanirabe).

Faré servir vídeos de Youtube però m’agradaria que quan escolteu música no els mireu si no és necessari, intenteu concentrar-vos en el so de la música (sense les imatges), en el so dels instruments, de les veus, les línies melòdiques, els ritmes… ja veureu que amb una guia i una mica de concentració podreu gaudir molt més i de manera molt més conscient de la  música sense mirar les imatges.

Les audicions, activitats, cançons i danses estaran etiquetades per etapes educatives, cicles, cursos… però sempre es poden adaptar reconduint el llenguatge i la metodologia segons el criteri de cadascú.

Una abraçada forta i espero que gaudiu molt amb aquestes propostes,

Us trobo molt a faltar!

David M.