Hola a tothom! Com sempre, estic molt il·lusionat i content de començar un nou curs, de repassar totes les coses que ja sabem i d’afegir-ne moltes de noves.
La música continua a l’escola (de fet, no ha marxat mai) perquè la música és a tot arreu i hem d’aprendre a conèixer-la més a fons del que ens mostren cada dia la televisió i els llocs on la trobem ocasionalment. Així que continuarem aprenent cançons i danses del nostre país i d’altres, aprenent llenguatge musical, les possibilitats de la nostra veu i dels instruments. Coneixerem una miqueta les vides dels grans compositors i intèrprets de tot el món i de totes les èpoques.
En definitiva: FAREM MÚSICA! I la intentarem fer ben pensada, ben afinada, amb una bona pulsació, interpretació, actitud… la ballarem, la mimarem, en definitiva ‘cuidarem la manera de fer música’, ja sigui amb la veu (respiració, col·locació, etc.), amb la flauta, amb els instruments de percussió de la classe o amb el propi cos.
I sempre, sempre, sempre… ens divertirem!
Per si voleu escoltar atentament o mentre feu altres coses us deixo una mica de Jazz, que a mi és la música que més m’inspira i em fa sentir bé. Bon curs 2014 – 15! 🙂
David Montero P.