Als alumnes de sisè, aquí teniu un bonic vídeo de Louis Armstrong en directe:

“What a Wonderful World” és una cançó jazz escrita per Bob Thiele i George David Weiss, estrenada per Louis Armstrong i editada per primera vegada com single a principis de la tardor de 1967. Amb la idea de ser un antídot al clima polític i racial de la dècada de 1960, va ser escrita especialment per a Louis Armstrong, que li va imprimir especial atractiu.

La cançó descriu la delícia del cantant per les coses simples de cada dia, i manté un to optimista amb esperança en el futur, incloent una referència als nadons que neixen al món i tindran molt per veure i créixer. No va ser inicialment un èxit als Estats Units, on va vendre menys de 1000 còpies, però sí que va aconseguir major recepció al Regne Unit, fins a aconseguir el primer lloc de vendes el 1968.

La difusió mundial de la cançó va tenir lloc a partir de la seva inclusió el 1987 a la banda de so de la pel · lícula “Good Morning, Vietnam”, dirigida per Barry Levinson i protagonitzada-entre d’altres-per Robin Williams. Va ser la banda sonora de l’inici de les primeres temporades de la sèrie nord-americana Coses de casa.