Hola i benvinguts al nou curs 2013 – 14! Després d’aquest descans ja tornem a estar aquí amb tota l’energia necessària per fer molta i molta música. Com cada curs cantarem, aprendrem llenguatge musical, escoltarem música de molts autors i èpoques i els coneixerem ‘a fons’, tocarem instruments, ballarem, farem jocs de moviment, cantada de nadales, la cantània de l’auditori, etc.
Espero que tingueu moltes ganes de treballar com sempre d’una manera culta, programada i generalitzada la música i així continuar gaudint com cada any de tot el que descobrim cada dia de la música i de les sensacions i dels beneficis i satisfaccions que ens produeix a tots els nivells el treball ben fet i els esforços que hem de realitzar cada dia a la classe i que de vegades ens costa una mica (com el cant individual, l’estudi de les partitures de flauta, el treball de l’obra de Cantània…). Però recordeu: ‘No hi ha esforç sense recompensa’, i això serà després el que ens animarà a continuar treballant i a preparar nous reptes.
Jo ja ho tinc tot a punt i com sempre estic molt il·lussionat amb aquest nou curs i amb moltes ganes de veure-us. Ens queda molt per fer i per aprendre i tot i que el coneixement de la música demana molt esforç i molta disciplina personal ho farem d’una manera divertida i engrescadora.

Ens veiem el dia 12 de setembre,

David M.