Ahir els/les alumnes de 5è de l’Escola Turó del Drac de Canet de Mar vàrem representar la cantània d’aquest curs: “Ha passat un àngel”. Tot i que aquest esdeveniment està molt normalitzat (i això és molt bo) degut a que ja fa alguns cursos que es fa a la nostra escola, no volem deixar d’agrair al Servei Educatiu de l’Auditori i a tota la gent implicada en aquest projecte el fet de que ens permetin participar i haver integrat aquesta activitat al nostre projecte d’escola com una activitat més amb tot el que representa. Esperem que passi la tempesta econòmica i política sense afectar més a aquestes activitats que creen nexes d’unió entre l’ART (en majúscules) i els/les alumnes de les escoles de primària.
Ahir vam viure intensament un retrobament de tota la COMUNITAT EDUCATIVA (també en majúscules). Posar en contacte els/les millors escriptors, compositors, experts en pedagogia, directors i músics del pais, tècnics de so i llum… sense oblidar tampoc les persones que ens acompanyen pels passadissos de l’Auditori, amb nosaltres, alumnes i mestres de les escoles de Primària, resulta d’un valor incalculable per les nostres vides i els nostres aprenentatges, valor que té poc a veure amb xifres econòmiques o estadístiques tot i que sabem que darrera de tot hi ha una inevitable gestió que fa possible que cada any puguem gaudir d’aquesta experiència inoblidable.

Així que per tot això i més us donem les gràcies, i tal i com deia la cantània de ja fa quatre anys i dedicada al llegendari Arion de Lesbos:

Per molts anys, Cantània! … i fins al curs vinent.