Hola a tothom, ja estem a tota màquina en l’aula de música del Turó. Els alumnes d’Educació Infantil saben tant que inclús s’estan modificant algunes coses de les programacions: alguns continguts que abans s’explicaven a 1r ara ja els introduïm a EI 5. A Primària també és impressionant el que sabeu els alumnes sobre música així que estem portant un ritme de classe bastant fort si tenim en compte que no dispossem de molt temps de classe a la setmana. 
Aquest curs com a novetat hem introduït flauta a 3r i pel que he pogut comprovar anirà molt bé, recordeu que la flauta és un instrument musical i que l’hem de cuidar moltíssim. Quan practiqueu a casa heu de ser respectuosos amb les persones que conviuen amb nosaltres: intenteu trobar un lloc i una hora a la que no molesteu. I recordeu que els instruments musicals per si sols no molesten…
Bé, d’aquí uns dies ja tindrem la ‘Festa de la Castanyada’: castanyes, panellets, danses, castanyeres i castanyers, etc. Segur que ens divertirem moltíssim a la festa.
Us deixo una presentació sobre les 3 grans famílies d’instruments musicals realitzada en ‘wix’ per Eva María del Valle.
Fins aviat.

http://static.wix.com/client/app.swf
Free websitePowered By Wix.com